SER ROQUEFORT PAPILLON BLACK LABEL (krąg 1/2)
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: owcze surowe
Masa: 1,35
Ilość w opakowaniu: 2
Ten znany na całym świecie Roquefort to szlachetny, całkowicie naturalny ser z mleka owczego z regionu Auvergne we Francji. Ten wyjątkowy Papillon Roquefort, leżakujący przez ponad 4 miesiące w naturalnych jaskiniach Combalou, wyróżnia się przede wszystkim białym skrzepem i intensywnym błękitem, który hojnie maskuje szerokie i liczne wgłębienia. Smak dobrego Roqueforta jest zrównoważony i dość słony.
Przepisy z tym produktem
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER DANISH BLUE CHEESE (porcja)
SER BLEU D’AUVERGNE (1/2 kręgu)
SER CAMBOZOLA BLACK (tort)
SER FOURME D´AMBERT (porcja)
SER IGOR GORGONZOLA PICCANTE (porcja)
SER IGOR GORGONZOLA PICCANTE (krąg 1/4)
SER DELICIOUS SELECTION BLUE CHEESE (tort)
SER GORGONZOLA DOLCE (porcja)
SER DANISH BLUE CHEESE (krąg)
SER CAMBOZOLA ŚMIETANKOWA (tort)