SER PANEER
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 160 g
Paneer jest rodzajem domowego twarogu wykorzystywanym szeroko w kuchni indyjskiejto. Wytwarzany z mleka krowiego, ale bez soli i podpuszczki. Paneer ma zwartą konsystencję, która po podgrzaniu nie roztapia się, lecz staje się miękka i szczególnie przyjemna dla podniebienia. Paneer idealnie sprawdzi się jako dodatek do słonych jak i słodkich potraw.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER BAŁKAŃSKI (z mleka owczego)
SER DANISH WHITE Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM (dodatek do sałatek)
SER KOZI BUCHETTE ROLADKA Z DODATKIEM CZOSNKU I ZIÓŁ (blister)
SER HOTOS FETA GRECKA PDO (puszka)
SER MOZZARELLA W SOLANCE (porcja)
SER HOTOS MANOURI PDO (walec)
SER DELAKTIS Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM (dodatek do sałatek)
SER KOZI LE CABRIDOUX (świeży do smarowania)
SIRTAKIS SER SAŁATKOWY TYPU GRECKIEGO (plaster)
SER MICHELANGELO BURRATA