SER MANCHEGO (1/2 kręgu)
Kraj pochodzenia: HiszpaniaRodzaj mleka: owcze pasteryzowane
Masa: 1,5 kg
Ilość w opakowaniu: 2
Oryginalny, hiszpański ser twardy z mleka owczego, o półrocznym okresie dojrzewania. Cechuje go doskonały, wyrazisty smak. Ważny składnik deski serowej, świetny dodatek do sałatek. Wyśmienicie smakuje ze świeżym pieczywem. Najlepiej komponuje się z winem białym lub wytrawnym różowym. Ser twardy Manchego otrzymywany jest z mleka owczego, pasteryzowanego. Zawiera min. 50% tłuszczu.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER CHEDDAR VINTAGE (blok)
SER PARMIGIANO REGGIANO (tarty)
SER GRUYERE ENTREMONT (krąg 1/12)
SER OWCZY PLEŚNIOWY Z TRUFLAMI (piramidka)
SER ROY BERGER PUR BREBIS (krąg)
SER RED STORM VINTAGE RED LEICESTER
SER PARMIGIANO REGGIANO (porcja)
SER CHEVRETTE „FRICO” (krąg)
SER PARMIGIANO REGGIANO (krąg 1/8)
SER MICHELANGELO GRANA PADANO PDO