SER TWARDY DALMATYŃSKI (krąg)
Rodzaj mleka: częściowo odtłuszczone mleko krowieMasa: 2,8
Ilość w opakowaniu: 2
Twardy pełnotłusty ser, wytwarzany ze zmieszania mleka owczego i pełnego mleka krowiego. Dzięki zawartości co najmniej 70% mleka krowiego i min. 15% mleka owczego wzbogacony jest intensywnym aromatem. Ser ten dojrzewa w takich samych warunkach jak BOKUN, ale mleko krowie dodane do mleka owczego w proporcji 70% nadaje masie serowej imponującą gładkość i elastyczność oraz zmniejsza agresywność aromatów dominujących w serze BOKUN. Delikatność wysokotłuszczowego mleka krowiego daje uczucie pełności i doskonale komponuje się z winem „BONTERA” firmy „DEGARA” z Zadaru w Chorwacji.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera