SER DORBLU
Kraj pochodzenia: Niemcy
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 100
Ser z przerostem szlachetnej niebieskiej pleśni, która nadaje mu charakterystyczny, pikantny smak. Powstaje z pasteryzowanego mleka krowiego. Świetnie sprawdza się jako dominujący składnik potraw – sałatek, farszów do ravioli i tortellini czy wypieków, a także wszelkiego rodzaju past. Miękka konsystencja ułatwia wszechstronne wykorzystanie w kuchni.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER CAMBOZOLA ŚMIETANKOWA
SER BRIE
SER KROWIO-OWCZY
SER KROWIO-OWCZY VACHE & BREBIS PELOTARI
SER DELICIOUS SELECTION BLUE CHEESE
SER RICOTTA SALATA
SER CHEVRETTE KOZI
SER KOZIO-OWCZY CHEVRE & BREBIS CHISTERA
SER GOUDA RED PESTO
SER DIPLOMAT Z ZIELONYM PIEPRZEM