SER CAMBOZOLA BLACK
Kraj pochodzenia: Niemcy
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 130
Aromatyczny ser miękki z porostem białej i przerostem niebieskiej pleśni to znakomita propozycja dla miłośników wyrazistych smaków. Powstaje z pasteryzowanego mleka krowiego, a okres jego dojrzewania wynosi 4 tygodnie. Inspirujące połączenie naturalnego smaku z pikantną nutą, właściwą dla niebieskiej pleśni. Wyśmienity na kanapce i na desce serów. Cambozola najlepiej pasuje w towarzystwie białego wina.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER TWARDY BOKUN (porcja)
SER TWARDY DALMATYŃSKI (porcja)
SER BRIE
SER KROWIO-OWCZY VACHE & BREBIS PELOTARI
SER EMMENTALER
SER CHEDDAR RED MILD PLASTRY
SER DORBLU
SER BEEMSTER MEDIUM
SER WENSLEYDALE Z ŻURAWINĄ
SER KOZIO-OWCZY CHEVRE & BREBIS CHISTERA