SER CAMBOZOLA ŚMIETANKOWA
Kraj pochodzenia: NiemcyRodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 150
Idealny ser dla miłośników wyrazistych smaków. Cambozola charakteryzuje się miękką konsystencją i pikantną nutą, właściwą dla niebieskiej pleśni. Wspaniale komponuje się z białym winem. Powstaje z pasteryzowanego mleka krowiego. Połączenie porostu białej i przerostu niebieskiej pleśni gwarantuje wyjątkowe doznania smakowe – z tego względu Cambozola jest tak chętnie wykorzystywana w deskach serów. Zawiera 70% tłuszczu.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera