SER IBERICO (porcja)

Kraj pochodzenia: Hiszpania
Rodzaj mleka: krowie, kozie, owcze pasteryzowane
Masa: 150
Ilość w opakowaniu: 16

Iberico jest wytwarzany z mieszanki pasteryzowanego mleka od krów, kóz i owiec. Połączenie tych trzech rodzajów mleka zmienia się z sezonu na sezon w oparciu o pogodę, jednak minimalne wytyczne są ściśle przestrzegane przez produkujące mleczarnie. Minimalna mieszanka to: mleko krowie 50%, mleko kozie (min 20%) i mleko owcze (min 15%).

Iberico to ziołowy ser o bardzo łagodnym smaku kozim, który miesza się z maślanym owczym mlekiem, aby uzyskać bardzo przyjemny smak i aromat. Pasta wewnętrzna ma jasnożółty biały do ​​lekko beżowego kolor i łagodny aromat. 

W Hiszpanii Iberico jest zwykle używany jako ser stołowy podawany z pastą z pigwy (membrillo), ale jest również doskonałym serem topiącym, dlatego może być stosowany w wielu przepisach.



Pobierz kartę produktu

Zobacz także

Skontaktuj się z Nami







    WiadomośćProśba o kontaktReklamacja

    Zgoda na <a href='//klarma.pl/zgoda-na-przetwarzanie-danych/' target='_blank'>przetwarzanie danych</a>

    PPH Temar

    spółka z o.o.,
    Spółka komandytowa

    info@temar.projekty.magnes.pl
    www.swiat-serow.pl

    Centrala

    Tartaczna 34,
    40-479 Katowice

    tel. +48 32 351 31 60
    fax +48 32 450 2700

    Oddział Warszawa

    Prymasa tysiąclecia 62
    01-424 warszawa

    tel. +48 22 837 93 13
    fax +48 22 380 16 78

    KIEROWNIK SPRZEDAŻY POŁUDNIE

    AGNIESZKA SZEWIOR
    tel. +48 605 595 743

    centrala:
    tel. +48 605 595 673

    KIEROWNIK SPRZEDAŻY PÓŁNOC

    PIOTR POLITOWSKI
    tel. +48 605 595 637

    centrala:
    tel. +48 693 550 060

      Zgoda na <a href='//klarma.pl/zgoda-na-przetwarzanie-danych/' target='_blank'>przetwarzanie danych</a>

      DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
      SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera