SER PARMIGIANO REGGIANO (porcja)
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 100
Ilość w opakowaniu: 18
Parmezan to ser o niepowtarzalnym smaku i aromacie, który jest produkowany tylko w kilku regionach Włoch. Ser twardy Parmigiano Reggiano otrzymywany jest z surowego mleka krowiego i posiada pełny i wyrazisty smak. Polecany do konsumpcji w postaci tartej.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER RACLETTE (plastry)
SER IBERICO (krąg 3kg)
SER CHEDDAR MATURE WHITE (tarty)
SER CHEVRETTE „FRICO” (blok)
SER WYKE CHEDDAR EXTRA MATURE
SER GOUDA GREEN PESTO (krąg)
SER MORBIER Z POPIOŁEM (krąg 1/2)
SER GRANA PADANO (tarty)
SER PARMIGIANO REGGIANO (tarty)
SER GOUDA „FRICO” (krąg 12 kg)