SER PARMIGIANO REGGIANO (porcja)
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 200
Ilość w opakowaniu: 20
Oryginalny włoski ser twardy wytwarzany od wieków zgodnie z tradycyjną recepturą w rejonach: Parmy, Reggio Emilia, Bolonii, Modeny i Mantui. Proces produkcji sera jest ściśle nadzorowany przez konsorcjum Parmigiano-Reggiano z siedzibą w Reggio nell´Emilia. Ser twardy Parmigiano Reggiano otrzymywany jest z surowego mleka krowiego. Dojrzewa minimum 12 miesięcy, posiada pełny i wyrazisty smak. Polecany do konsumpcji w postaci tartej.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER WYKE CHEDDAR MATURE
SER GOUDA „FRICO” (krąg 4,5kg)
SER PÓŁTWARDY Z SUSZONYMI POMIDORAMI I CZOSNKIEM (krąg)
SER EMMENTAL (blok)
SER KOZI ARINA MATURE
SER KOZI MEELANIA (BLOK)
SER CHEDDAR MILD WHITE (blok)
SER CHEDDAR VINTAGE (blok)
SER RACLETTE (plastry)
SER CHEDDAR BLACK BOMBER