SER RACLETTE (krąg)
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 7 kg
Ilość w opakowaniu: 1
Oryginalny francuski ser półtwardy o wyrazistym smaku. Drugi po fondue najbardziej popularny przysmak w Szwajcarii. Jego miąższ ma kolor kości słoniowej, jest pokryty jasną, pomarańczowo-brązową skórką. Raclette można podawać z warzywami, wędlinami, mięsem, ziemniakami, rybą i przyprawami. Skomponowane według indywidualnych preferencji danie należy zapiec na patelni lub w piekarniku. Do potraw z serem Raclette polecane jest czerwone wino lub ziołowy sznaps. Ser wytwarzany jest z mleka krowiego, pasteryzowanego. Zawiera 48% tłuszczu.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER CHEDDAR Z JALAPENO I CZOSNKIEM (porcja)
SER GOUDA (krąg)
SER MIMOLETTE „FRICO” (plastry)
SER KOZI CAMPOS DE TOLEDO
SER CHEDDAR WĘDZONY (porcja)
SER PÓŁTWARDY Z SUSZONYMI POMIDORAMI I CZOSNKIEM (krąg)
SER MAASDAM „FRICO” (blok)
SER BEEMSTER MEDIUM (krąg)
SER GRATINO (tarty)
SER GRUYERE SZWAJCARSKI (blok)