SER EMMENTALER ERMITAGE (blok)
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 2,5 kg
Ilość w opakowaniu: 4
Oryginalny francuski ser półtwardy o łagodnym, lekko orzechowym smaku i zapachu. Emmentaler Ermitage charakteryzuje się nierównomiernym rozłożeniem dziur w masie serowej. Doskonały składnik deski serów, świetny dodatek do kanapek i sałatek. Produkowany z mleka krowiego pasteryzowanego. Zawiera 45% tłuszczu.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER IBERICO (krąg 3kg)
SER CHEDDAR MILD WHITE (blok)
SER WYKE CHEDDAR IVY’S VINTAGE
SER WENSLEYDALE Z JAGODAMI (porcja)
SER CHEVRE & BREBIS (krąg)
SER EMMENTALER SZWAJCARSKI (blok)
SER GOUDA „FRICO” (krąg 12 kg)
SER PÓŁTWARDY Z NASIONAMI I KOZIERADKĄ (krąg)
SER MANCHEGO (1/2 kręgu)
SER GRATINO (tarty)