SER ROUGETTE (porcja)
Kraj pochodzenia: Niemcy
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 180
Ilość w opakowaniu: 6
Ser miękki z porostem szlachetnej, różowej pleśni, którą zawdzięcza ekstraktowi z papryki. Kremowo-biały aż po złotożółty miąższ, z pojedynczymi dziurami o kremowej konsystencji charakteryzuje delikatny, ale wyrazisty smak i aromat. Ser pleśniowy Rougette świetnie komponuje się na desce serów, w towarzystwie owoców. Jest doskonałym składnikiem sałatek oraz dań na gorąco. Do sera Rougette polecane są delikatne, półwytrawne wina białe. Produkowany jest z mleka krowiego, pasteryzowanego. Zawiera 65% tłuszczu.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
ROLADA KOZIA PLEŚNIOWA
SER ALLGÄUER Z PIEPRZEM (tort)
SER BRIE ERMITAGE (tort)
SER OWCZY PLEŚNIOWY Z TRUFLAMI (piramidka)
SER LE ROUSSOT (porcja)
SER CAMEMBERT ROYAL (porcja)
SER P’TIT GREY Z POPIOŁEM
SER LEFFOND
SER ROUCOULONS NOIX Z NATURALNYM AROMATEM ORZECHA WŁOSKIEGO
SER ALLGÄUER Z CZOSNKIEM (tort)