SER ROUGETTE (tort)
Kraj pochodzenia: Niemcy
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 2 kg
Ilość w opakowaniu: 1
Ser miękki z porostem szlachetnej, różowej pleśni, którą zawdzięcza ekstraktowi z papryki. Kremowo-biały aż po złotożółty miąższ, z pojedynczymi dziurami o kremowej konsystencji charakteryzuje delikatny, ale wyrazisty smak i aromat. Ser pleśniowy Rougette świetnie komponuje się na desce serów, w towarzystwie owoców. Jest doskonałym składnikiem sałatek oraz dań na gorąco. Do sera Rougette polecane są delikatne, półwytrawne wina białe. Produkowany jest z mleka krowiego, pasteryzowanego. Zawiera 70% tłuszczu.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER BRIE ERMITAGE (tort mini)
ROLADKA KOZIA PLEŚNIOWA MEELANIA
SER ROUGETTE (porcja)
SER ALLGÄUER Z CZOSNKIEM (tort)
SER BRIE LA BRIQUE (blok)
ROLADA OWCZA PLEŚNIOWA
SER ROUCOULONS (tort)
ROLADA KOZIA PLEŚNIOWA
SER BRIE ERMITAGE (tort)
SER ROUCOULONS (porcja)