SER ROQUEFORT PAPILLON RED LABEL (porcja)
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: owcze surowe
Masa: 100
Ilość w opakowaniu: 12
Jeden z najstarszych francuskich serów wytwarzanych wyłącznie z mleka owiec rasy Lacaune, które pasą się na olbrzymim płaskowyżu w Aveyron. Smak jest złożony, kremowy i miękki dzięki procesowi dojrzewania, który jest obecnie wytwarzany w tych samych naturalnych jaskiniach wioski przez co najmniej 4 miesiące. „Roquefort Papillon” to najbardziej znany Roquefort o pełnym aromacie, który charakteryzuje się dużą intensywnością penicillium roqueforti.
Przepisy z tym produktem
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER CAMBOZOLA ŚMIETANKOWA (tort)
SER DANISH BLUE CHEESE (krąg)
SER DELICIOUS SELECTION BLUE CHEESE (tort)
SER IGOR GORGONZOLA PICCANTE (krąg 1/4)
SER DELICIOUS SELECTION BLUE CHEESE (blok)
SER IGOR GORGONZOLA DOLCE (krąg 1/4)
SER DOR BLU (blok)
SER IGOR GORGONZOLA DOLCE (porcja)
SER CAMBOZOLA Z CZOSNKIEM (tort)
SER CAMBOZOLA ŚMIETANKOWA (porcja)