SER COMTE
Kraj pochodzenia: FrancjaRodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 180
Długodojrzewającego francuskiego sera Comte nie da się pomylić z żadnym innym. Charakteryzuje go wyjątkowy aromat – zdecydowany, orzechowy i podszyty słodyczą. W połączeniu z konsystencją, sprawia to, że Comte idealnie sprawdza się na deskach serów, jak i serowych sufletach czy sosach. Ser opatrzony jest certyfikatem AOC poświadczającym autentyczność pochodzenia mleka krowiego, właściwego danemu regionowi Francji. Okres dojrzewania produktu wynosi od 10 do 16 miesięcy. Zawiera 45% tłuszczu.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera