SER DOR BLU (blok)
Kraj pochodzenia: Niemcy
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 3 kg
Ilość w opakowaniu: 2
Ser z przerostem szlachetnej niebieskiej pleśni. Idealny do serwowania na desce serów, doskonały do kanapek lub tartinek koktajlowych. Polecany do sałatek, farszów, sosów, zapiekanek, past serowych. Do sera pleśniowego Dorblu najlepiej pasują wina półwytrawne, biały burgund. Produkowany z mleka krowiego pasteryzowanego. Zawiera 50% tłuszczu.
Przepisy z tym produktem
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER DANISH BLUE CHEESE (krąg)
SER FOURME D´AMBERT (porcja)
SER BLEU D’AUVERGNE (porcja)
SER IGOR GORGONZOLA DOLCE (porcja)
SER ROQUEFORT PAPILLON RED LABEL (porcja)
SER MONTAGNOLO (tort)
SER CAMBOZOLA ŚMIETANKOWA (tort)
SER BLEU D’AUVERGNE (1/2 kręgu)
SER IGOR GORGONZOLA DOLCE (krąg 1/4)
SER ROQUEFORT PAPILLON BLACK LABEL (krąg 1/2)