SER DORBLU
Kraj pochodzenia: NiemcyRodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 100
Ser z przerostem szlachetnej niebieskiej pleśni, która nadaje mu charakterystyczny, pikantny smak. Powstaje z pasteryzowanego mleka krowiego. Świetnie sprawdza się jako dominujący składnik potraw – sałatek, farszów do ravioli i tortellini czy wypieków, a także wszelkiego rodzaju past. Miękka konsystencja ułatwia wszechstronne wykorzystanie w kuchni.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera