SER DORBLU
Kraj pochodzenia: Niemcy
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 100
Ser z przerostem szlachetnej niebieskiej pleśni, która nadaje mu charakterystyczny, pikantny smak. Powstaje z pasteryzowanego mleka krowiego. Świetnie sprawdza się jako dominujący składnik potraw – sałatek, farszów do ravioli i tortellini czy wypieków, a także wszelkiego rodzaju past. Miękka konsystencja ułatwia wszechstronne wykorzystanie w kuchni.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER KROWIO-OWCZY VACHE & BREBIS PELOTARI
SER TWARDY DALMATYŃSKI (porcja)
SER CHEDDAR RED MILD
SER GOUDA GREEN PESTO
SER ROUGETTE klinek
SER RICOTTA SALATA
SER KROWI FOURME D’AMBERT
SER TWARDY KOLO (porcja)
SER COMTE
SER EMMENTALER