SER EMMENTALER ERMITAGE (blok)
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 2,5 kg
Ilość w opakowaniu: 4
Oryginalny francuski ser półtwardy o łagodnym, lekko orzechowym smaku i zapachu. Emmentaler Ermitage charakteryzuje się nierównomiernym rozłożeniem dziur w masie serowej. Doskonały składnik deski serów, świetny dodatek do kanapek i sałatek. Produkowany z mleka krowiego pasteryzowanego. Zawiera 45% tłuszczu.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER CHEDDAR MILD RED (blok)
SER MANCHEGO (krąg)
SER CHEVRETTE „FRICO” (krąg)
SER MICHELANGELO PARMIGIANO REGGIANO PDO
SER GRUYERE SZWAJCARSKI (blok)
SER CHEDDAR MILD WHITE (plastry)
SER WYKE CHEDDAR EXTRA MATURE
SER MIMOLETTE „FRICO” (kula)
SER DIPLOMAT NATURALNY (blok)
SER MIMOLETTE (tarty)