SER MAASDAMER (krąg)
Kraj pochodzenia: Niemcy
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 12 kg
Ilość w opakowaniu: 1
Półtwardy ser o lekko orzechowym, łagodnym i subtelnym smaku oraz dużych charakterystycznych „dziurach” w masie serowej. Doskonały do kanapek, jako dodatek do sałatek lub składnik deski serów. Maasdamera najlepiej spożywać w towarzystwie czerwonego wina o średnim okresie dojrzałości. Produkowany jest z mleka krowiego pasteryzowanego. Zawiera 45% tłuszczu.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER CHEDDAR Z JALAPENO I CZOSNKIEM (porcja)
SER GRUYERE SZWAJCARSKI (blok)
SER DOR BLU (1/2 kręgu)
SER MIMOLETTE „FRICO” (plastry)
SER EMMENTAL (blok)
SER GOUDA (krąg)
SER CHEDDAR MILD RED (blok)
SER OWCZY PLEŚNIOWY Z TRUFLAMI (piramidka)
SER CHEDDAR MATURE WHITE (plastry)