SER PANEER
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 160 g
Paneer jest rodzajem domowego twarogu wykorzystywanym szeroko w kuchni indyjskiejto. Wytwarzany z mleka krowiego, ale bez soli i podpuszczki. Paneer ma zwartą konsystencję, która po podgrzaniu nie roztapia się, lecz staje się miękka i szczególnie przyjemna dla podniebienia. Paneer idealnie sprawdzi się jako dodatek do słonych jak i słodkich potraw.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER KOZI BUCHETTE ROLADKA NATULARNA (blister)
SER RONDIN ROLADA KOZIA NATURALNA (blister)
SER HOTOS FETA GRECKA PDO
SER BRYNDZA (porcja)
SER HOTOS FETA GRECKA PDO 2kg
SER HOTOS MANOURI PDO (walec)
SER BAŁKAŃSKI (z mleka krowiego)
SER HOTOS FETA GRECKA PDO
SER RONDIN ROLADA KOZIA Z DODATKIEM POMIDORA I BAZYLII (blister)
SER RONDIN ROLADA KOZIA Z KWIATAMI (blister)