SER PARMIGIANO REGGIANO (krąg 1/8)
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 1 kg
Ilość w opakowaniu: 1
Oryginalny włoski ser twardy wytwarzany od wieków zgodnie z tradycyjną recepturą w rejonach: Parmy, Reggio Emilia, Bolonii, Modeny i Mantui. Proces produkcji sera jest ściśle nadzorowany przez konsorcjum Parmigiano-Reggiano z siedzibą w Reggio nell´Emilia. Ser twardy Parmigiano Reggiano otrzymywany jest z surowego mleka krowiego. Dojrzewa minimum 12 miesięcy, posiada pełny i wyrazisty smak. Polecany do konsumpcji w postaci tartej.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER EMMENTAL (blok)
SER CHEVRETTE „FRICO” (blok)
SER PÓŁTWARDY Z NASIONAMI I KOZIERADKĄ (krąg)
SER EMMENTALER SZWAJCARSKI (blok)
SER IBERICO (porcja)
SER MAASDAM „FRICO” (krąg)
SER KOZI MEELANIA (PORCJA)
SER WYKE CHEDDAR EXTRA MATURE
SER CHEDDAR MILD WHITE (blok)
SER CHEDDAR MATURE WHITE (tarty)