SER PARMIGIANO REGGIANO (porcja)
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 200
Ilość w opakowaniu: 20
Oryginalny włoski ser twardy wytwarzany od wieków zgodnie z tradycyjną recepturą w rejonach: Parmy, Reggio Emilia, Bolonii, Modeny i Mantui. Proces produkcji sera jest ściśle nadzorowany przez konsorcjum Parmigiano-Reggiano z siedzibą w Reggio nell´Emilia. Ser twardy Parmigiano Reggiano otrzymywany jest z surowego mleka krowiego. Dojrzewa minimum 12 miesięcy, posiada pełny i wyrazisty smak. Polecany do konsumpcji w postaci tartej.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER DIPLOMAT Z ZIELONYM PIEPRZEM (blok)
SER CHEDDAR MATURE WHITE (tarty)
SER PARMIGIANO REGGIANO (porcja)
SER GOUDA „FRICO” (krąg 12 kg)
SER GOUDA (krąg)
SER KOZI Z DODATKIEM ZIÓŁ I CZOSNKU
SER GRANA PADANO (porcja)
SER MAASDAM „FRICO” (krąg)
SER IBERICO (porcja)