SER PARMIGIANO REGGIANO (tarty)
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 100
Ilość w opakowaniu: 20
Oryginalny włoski ser twardy, dojrzewający 12 miesięcy. Charakteryzuje się pełnym, wyrazistym smakiem. Od wieków wytwarzany jest zgodnie z tradycyjną, ściśle przestrzeganą recepturą. Posiada oznaczenie DOP, będące gwarancją autentyczności pochodzenia mleka, z którego jest wytwarzany właściwego danemu regionowi Włoch ( w tym przypadku to: Parma, Reggio Emilia, Bolonia, Modena, Mantua). Ser tarty Parmigiano Reggiano jest doskonałym dodatkiem do dań zapiekanych, zup i sałatek. Produkowany jest z mleka krowiego, surowego. Zawiera 32% tłuszczu.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER PÓŁTWARDY Z NASIONAMI I KOZIERADKĄ (krąg)
SER PÓŁTWARDY Z CHILI (krąg)
SER PARMIGIANO REGGIANO (krąg 1/8)
SER IBERICO (krąg 3kg)
SER PÓŁTWARDY Z SUSZONYMI POMIDORAMI I CZOSNKIEM (krąg)
SER GOUDA (krąg)
SER RED STORM VINTAGE RED LEICESTER
SER GRANA PADANO (krąg 1/32)
SER GRANA PADANO (porcja)