SER RACLETTE (krąg)
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 7 kg
Ilość w opakowaniu: 1
Oryginalny francuski ser półtwardy o wyrazistym smaku. Drugi po fondue najbardziej popularny przysmak w Szwajcarii. Jego miąższ ma kolor kości słoniowej, jest pokryty jasną, pomarańczowo-brązową skórką. Raclette można podawać z warzywami, wędlinami, mięsem, ziemniakami, rybą i przyprawami. Skomponowane według indywidualnych preferencji danie należy zapiec na patelni lub w piekarniku. Do potraw z serem Raclette polecane jest czerwone wino lub ziołowy sznaps. Ser wytwarzany jest z mleka krowiego, pasteryzowanego. Zawiera 48% tłuszczu.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER KOZI ARINA MATURE
SER BEEMSTER MEDIUM (krąg)
SER CHEDDAR Z JALAPENO I CZOSNKIEM (porcja)
SER GRUYERE SZWAJCARSKI (blok)
SER GOUDA RED PESTO (krąg)
SER PÓŁTWARDY Z CHILI (krąg)
SER CHEDDAR WĘDZONY (porcja)
SER MIMOLETTE „FRICO” (kula)
SER MANCHEGO (1/2 kręgu)
SER WYKE CHEDDAR IVY’S VINTAGE