SER RACLETTE (plastry)
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 200
Ilość w opakowaniu: 8
Oryginalny francuski ser półtwardy o wyrazistym smaku. Drugi po fondue najbardziej popularny przysmak w Szwajcarii. Jego miąższ ma kolor kości słoniowej, jest pokryty jasną, pomarańczowo-brązową skórką. Raclette można podawać z warzywami, wędlinami, mięsem, ziemniakami, rybą i przyprawami. Skomponowane według indywidualnych preferencji danie należy zapiec na patelni lub w piekarniku. Do potraw z serem Raclette polecane jest czerwone wino lub ziołowy sznaps. Ser wytwarzany jest z mleka krowiego, pasteryzowanego. Zawiera 48% tłuszczu.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER VACHE & BREBIS PELOTARI (krąg)
SER EMMENTALER SZWAJCARSKI (blok)
SER GRUYERE ENTREMONT (krąg 1/12)
SER GOUDA GREEN PESTO (krąg)
SER CHEVRE & BREBIS (krąg)
SER WYKE CHEDDAR MATURE
SER MAASDAM „FRICO” (1/4 kręgu)
SER PARMIGIANO REGGIANO (tarty)
SER PARMIGIANO REGGIANO (krąg 1/8)
SER WENSLEYDALE Z JAGODAMI (porcja)