SER RICOTTA (owcza)
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: owcze pasteryzowane
Masa: 3,8 kg
Ilość w opakowaniu: 2
Ricotta jest serem krótko dojrzewającym (10-30 dni), zazwyczaj koloru białego lub kości słoniowej o dość zwartej konsystencji.
Ser ricotta jest wykorzystywany głównie do posypywania dań z makaronem. Ilość przepisów jest naprawdę nieograniczona: z warzywami, bazylią, szynką, bekonem i innymi składnikami. Doskonale nadaje się również do przygotowania zapiekanek.
Przepisy z tym produktem
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER KOZI BUCHETTE ROLADKA NATULARNA (blister)
SER DANISH WHITE Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM (dodatek do sałatek)
SER DANISH WHITE (dodatek do sałatek)
SER HOTOS FETA GRECKA PDO
SER MASCARPONE E´PIU
SER MICHELANGELO MASCARPONE (kubek)
SER BRYNDZA
SER MOZZARELLA MINI W SOLANCE (750g)
SER KOZI BUCHETTE ROLADKA Z DODATKIEM CZOSNKU I ZIÓŁ (blister)
SER OWCZY PINNA DO SMAROWANIA