SER ROUCOULONS (tort)
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 1,2 kg
Ilość w opakowaniu: 2
Oryginalny francuski ser Roucoulons z porostem pleśni. Charakteryzuje się elastyczną, kremową konsystencją oraz intensywnym smakiem i zapachem. Niezbędny składnik deski serów. Wyśmienicie smakuje z chrupiącym pieczywem oraz jako przekąska np. z winogronami. Produkowany jest z mleka krowiego pasteryzowanego. Zawiera 55% tłuszczu.
Zobacz także
Skontaktuj się z Nami
DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera
SER ALLGÄUER Z PIEPRZEM (tort)
SER CAMEMBERT ROYAL
SER ROUGETTE (tort)
SER ALLGÄUER Z CZOSNKIEM (tort)
ROLADA KOZIA PLEŚNIOWA
ROLADKA KOZIA PLEŚNIOWA MEELANIA
SER ROUCOULONS (porcja)
SER L’ORTOLAN Z TRUFLAMI
SER BRIE LA BRIQUE (blok)
SER BRIE ERMITAGE (tort)